Połącz
NEWSY
wtorek, 26 czerwca 2012
Battlestar Galactica Online Battlestar Galactica Online

Battlestar Galactica Online: Testy na Kobolu & Sesja z programistą

Testy na Kobolu

Witajcie!

W ten weekend chcemy przeprowadzić swego rodzaju turniej testowy na Kobolu, aby upewnić się, że wszystko działa tak jak powinno. We wtorek i środę w tym tygodniu, przeprowadzimy różne turnieje na Kobolu i potrzebujemy Waszej pomocy. W tym celu podczas fazy testowej udostępnimy materiał do testowania za pośrednictwem poczty elektronicznej zarówno starym jak i nowym graczom. Czekamy na Was!

Sesja z programistą

Czas na nową sesję z programistą! Tym razem odbędzie się ona w ten wtorek na serwerze Virgon o godz. 13:00 PST (UTC-8:00)/ 22:00 CEST. Zanim rzucicie się w wir walki, przygotowaliśmy dla Was małą sesję pytań i odpowiedzi! Dla naszych amerykańskich graczy, sesja ta odbędzie się na serwerze Scorpia (15:00 PST (UTC-8:00)/ 18:00 EST) i Caprica (16:30 PST (UTC-8:00)). Upewnijcie się, że zalogowaliście się na czas, dołączcie do nas i weźcie udział w sesji P&O i niesamowitych eksplozjach!

Podobne newsy

Battlestar Galactica Online
16 kwi 2014

Przebudzenie

Coś czai się w otchłani mgławicy. Dołączcie do walki, która rozegra się od 16 do 30 kwietnia. Przebudził się pradawny wróg – zbliża się wojn ... » więcej

Battlestar Galactica Online
5 gru 2013

Uczta Posejdona

Cztery tygodnie biesiadowania podczas Uczty Posejdona. Akcja potrwa od 5 grudnia do 5 stycznia. Nie przegap jej. ... » więcej

Battlestar Galactica Online
13 wrz 2013

Nie dajemy pardonu i sami o niego nie prosimy

Przenieś działania wojenne na terytorium wroga ... » więcej

Battlestar Galactica Online
15 cze 2012

Wyprzedaż statków

Wyprzedaż statków ... » więcej

ARCHIWUM NEWSÓW