1. Ta strona używa ciasteczek. Kontynuując korzystanie z niej, wyrażasz zgodę na użycie przez nas ciasteczek. Dalsze informacje

Zacinki

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika αяcнєя, 12 września 2019 o 09:20.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. αяcнєя

    αяcнєя Czeladnik forum

    Hejka, odkąd był serwer testowy jakoś w poprzednim tygodniu, pograłem na nim chwile i były tam dziwne lagi tj. opóźnienia ok. 2 sekundowe jak w przypadku wysokiego pingu 400MS. I teraz na PLu mam podobnie tzn. z pól sekundy później statek ruchy wykonuje i kursor jest białym wskaźnikiem na alienie i dopiero po chwili zamienia się na łapkę. Brakuje płynności i swobody. Stałe 60 FPS pod każdym obciążeniem oraz brak pingu. Co jest, tylko ja tak mam? Korzystam z Firefoxa.
     
  2. ismiech

    ismiech Okazjonalny autor

    Raczej problem leży u Ciebie - sprzęt lub łącze.
    U mnie wszystko śmiga - serwer PL. Tzn. śmigało bo teraz mamy aktualizację :)
     
  3. ViperΔ

    ViperΔ Komandor forum

    Mi gra zawsze chodzi idealnie, wina twojego internetu lub/i komputera
     
  4. ~SPRINT~

    ~SPRINT~ Mieszkaniec forum

    ja mam to sam co założyciel tematu, zacinki trwają od tygodnia. A nie przypominam sobie już żeby coś takiego w DO miało miejsce
     
    αяcнєя lubi to.
  5. -ss24-

    -ss24- Okazjonalny autor

    Tez mam to samo. Chrome jest ok, Firefox tnie.
     

Poleć tę stronę