Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Uber_Soldat

    Uber_Soldat Junior Expert

    To mini je ozaj na palicu, ako stihnut sa to da, ale kde splasit take enromne kvantum vrtakov??? Vsak ani z tej truhlice u cervov toho vela nepadlo a event uz mam skoro hotovy. Beriem to ako vytahovanie penazi od hracov zo strany BP, otazne je ci nejaky amulet za to stoji a to sa este nevie ako budu padat tie runy z Mhorblika. Keby pridali drop vrtakov na tych 3 mapach tak poviem, ze dajme tomu, ale aj tak tie casy su od veci...
     
    Stóné likes this.
  2. Borošar

    Borošar Forum Connoisseur

    To vůbec neber jako výtku :D My se dohadovali v gildě, co máme pořád dělat za úkoly, kde je máme najít a nikoho z nás nenapadlo, že to jde až od nějakého data... Díky moc za vysvětlení :)
     
  3. Ares

    Ares Advanced

    Ak by niekoho zaujímali nové plány pre rok 2019, kliknite sem :) Je tam aj Q&A vývojárov
     
    Geredis likes this.
  4. Stóné

    Stóné Someday Author

    Event přímo na zarobení. Jak s vrtáky, tak s klíčema, tak s eskou. Prostě nabij temne. Prvně můžu říct, že na tyhle mini eventíky ..... tentokrát slušně kašlu. První event který neurobím včetně PVP sezóny. Ještě pár takových eventů, k tomu nějake nove RPG a mám klid na duši.
     
    Uber_Soldat and jackoneill1976 like this.
  5. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    me by spis zajimalo jestli jeste bude nekdy nejaky event bez toho abych musel vytahovat mastercard... takove plany me zajimaji

    kdyz vemu kingshill sewers.. sila ze hrac se stats a ochotou to hrat nemam sanci to dokoncit..(bez dobijeni.. a na to se muzu vy...) a to vubec nemluvim o lidech co to hrajou treba rok.. sam muze tak max na fatal jinak spamuje na globalu protoze je bez sance..


    nevim na jakou skupinu hracu cili ale jsou na dobre ceste vsem zneprijemnit zabavu,jasne furt budou nejaky lidi co zaplati za vse(treba ted na mini za real money 1500..takze full postup...) ale poupravit drop abys to mohl hrat slusne,to ne... bud zaplat nebo jdi nekam :D driv se taky platilo za komfort ale ted uz te primo nuti jinak jses bez sance.. to je primo facka hraci ze to nemuze kompenzovat casem ,proste takovy drop neni abys to mel nejak sanci dat.. farmis klice,behas mapy 12-18 kde nepadne skoro nic.. delas 140 cervu za 5 klicu a 25 drakenu :D jenom za tech 140 cervu vysypes mraky ess... (jasne,mas plast za 800 kc real money..nemusis)... ubohost.
     
  6. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    A mne by zajimalo, proc nepadaji dve z ingredienci potrebnych na ponkovani esence. 2x dve mapy (tedy celkem 4) a 0 ingredienci. BP se budto citi silna v kramflecich, nebo se pred koncem snazi jeste vyzdimat, co se da. Kazdopadne s nastavenim tohoto eventu BP hodne prestrelilo.
     
    Stóné likes this.
  7. DuSiK.x

    DuSiK.x Someday Author

    V těch plánech máte špatný překlad...
    Dragan........nebude, protože jsme ho nestihli zzzzzkkkničit jako ostatní eventy. Je třeba ho upravit, abyste museli ládovat do hry prachy.
    Plány se mění...pracujeme na stabilitě, proto hra padá častěji a častěji. Je to asi problém nových PC. Návštěva Kingu=nebula.
    Staré věci vrátíme, staty doje / to vlastně nemůžu/ a drop bude tak mizerný, že je uvidíte jenom na obrázku.
    PvP změníme, na vstup budete nově potřebovat platební kartu
    Změna vzhledu je velice důležitá funkce ve hře, abyste měli za co utracet peníze.
    Premium day bude. nebojte, připrave si karty
     
    michal4346464 likes this.
  8. ki84

    ki84 Advanced

    Nechcel som nejak veľmi rozoberať event z môjho pohľadu, je to zbytočné a BP na kritiku opakovane zvysoka...., ale dobre.



    Stále platí to, čo som tu písal už dávno, že každá takáto masová hra potrebuje aj neplatiacich, či aj slabších hráčov. Robia tým platiacim partnerov, kamarátov, spoluhráčov, protihráčov, kecajú s nimi, niektorí z tých nižších ročníkov mastia svojim obdivom egá závislákom a ultraplatičom, proste robia v hre život. Každý event by preto mal byť schopný urobiť, keď aj s námahou každý aj priemerný, či neplatiaci hráč. Musí to tak byť, ak si chce hra udržať hráčov a život v nej. Ak odídu neplatiaci, novší, slabší, nakoniec to zabalia aj platiaci a tí, čo majú naozaj veľmi silné postavy. Zostane len pár celkom závislých, skalných a stroskotancov, ktorí ale hru neutiahnu. A tu sa deje presne to, čo sa dalo predpovedať už pred takmer troma rokmi. Vtedy ste ešte tu tých slabších a neplatiacich posielali naháňať goblinov po pastvinách a mastili si egá. Teraz na tie pastviny už pomaly ani niet koho poslať a aj preto už ani veľká časť tých silných tu nie je a možno na nejaké iné pastviny posielajú niekde práve ich.

    Za minulý event som si aktivoval Premium, keď vidím toto a ich úpornú snahu vyžmýkať z ľudí stoj čo stoj peniaze, tak to má na mňa presne opačný účinok. Dostanú veľký drevený.
     
    Last edited: Sep 23, 2019
  9. Stóné

    Stóné Someday Author

    Nahoře sem četl něco o nějakém "údajném" a "plánovaném hotfixu, tak uvidíme čeho se to týká.
     
  10. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Tie mini eventy mohli kľudne trvať 2-3 dni, aby si to teoreticky mohli stihnúť spraviť všetci zákazníci-hráči. 1 hodina je veľmi krátka doba a tie časové úseky nevyhovujú dosť veľa hráčom -škola, práca, rodinné povinnosti a iné. Takže je to znovu event pre nezamestnaných? Dovolenku si pre tento mini event rozhodne brať nebudem.

    Takže napriek tomu, že patrím medzi platiacich klientov mi neumožní BP v plnom rozsahu použiť jej produkt? Umožní mi ho použiť iba v oklieštenej verzii bez minieventu? Chápem to spravne?

    To si takto ceníte platiacich klientov? Potom sa nečudujte, že s takýmto prístupom prichádzate o zákazníkov.

    Poprosím preposlať do centrály túto vetu: "Spoločnosť (BP) nesmie znevýhodňovať určitú časť zákazníkov pred inými. Mala by pristupovať k zákazníkom rovnako a nediskriminovať žiadnu skupinu klientov."

    Nebudem tu posielať žiadne predžalobné výzvy na centrálu, aby sa BP zdržala takéhoto konania. Škoda času.

    Ares tie plány na rok 2019 pri takomto prístupe ku klientom sa minú účinkom. BP si musí uvedomiť, že je tu pre klientov a nie opačne. Keď chce zarobiť, musí sa snažiť o čo najvyššiu spokojnosť zákazníkov. Nespokojní zákazníci BP zisk nespravia. Produkt ktorý ponúka, nesmie mať také vady a nedostatky ako má teraz. Hrá ma hráča hlavne baviť. Niekedy sa dalo v hre pokecať zo známymi, nebolo to iba nikdy nekončiace farmenie. A dnes? Skoro všetci sú nervózni a podráždení. Už to nie je o zábave. Túto atmosféru spôsobilo BP neuváženými krokmi.

    Ki84 - nezistiš podľa aktivity na fóre koľko je reálne v hre hráčov. Od nás z gildy sme z 49 hráčov iba dvaja na fóre. Niektorí majú na serveri aj 2-10 postáv v hre s ktorými hrajú. Túto informáciu kolko tu je hráčov má iba BP, no ti ju neprezradia. Taja to. By aj mňa zaujímalo ako sa odvíja počet hráčov od začiatku hry až do teraz.
     
    Last edited: Sep 24, 2019
  11. Cotopaxi78

    Cotopaxi78 Forum Pro

    Nebýt starých zásob bufů, tak se i na hlavní postupové lišty vykašlu. Šutry už nepotřebuju, za drakeny nemám co kupovat, maximálně doplním pár chybějících mountů. Fakt nehodlám lítat jak magor 3 týdny kvůli eventu. Jestli se bude s každou minivýzvou resetovat postupová lišta, tak udělám prvních pár kol kvůli lupenům a pak od toho dávám ruce pryč.

    Co se týče eventové esky. Je fajn, že jedné části ingredience mám tisíce kusů (tuším prach), ale vůbec mi nepadají paraziti, takže smůla. A kupovat je nebudu, i kdyby stály 1 tm. Prostě nechci být součástí systému, že buď si koupíš nějaký plášť za prachy nebo farmi do úplného zblbnutí. Event raději přeskočím a prdím na něj.
     
    michal4346464 and jackoneill1976 like this.
  12. ki84

    ki84 Advanced

    Skuska55 isteže z fóra nezistím reálne počty. O to sa ani nesnažím :). Ale tento účet je tu už myslím cca päť rokov a mal som iný aj pred tým. A to už si podľa aktivity na fóre nejaký ten obraz o hre vieš spraviť. A vidíš aj to, čo je v oblastiach. To sa nedá porovnať s tým aký pohyb bol v hre kedysi a aký je teraz. Často krát bol problém sa vôbec dostať aj na eventové mapy. Oblasti boli plné. A koľko ľudí hrá vidím aj na zozname priateľov. Už keď som tento rok zase prestal hrať, ani som už len nemal ako ponúknuť nikomu známemu účet, ako som pôvodne chcel, nikto z nich už nehral a nehrá ani teraz. Veď ani z fóra, resp. z jeho zloženia tu nezostal až na pár mien kameň na kameni. A aj samotné zlučovanie fór je dobrým príkladom toho, že tento proces úbytku aktívnych hráčov musí byť veľmi markantný. Áno, fórum je ako špička ľadovca, ale aj preto ako sa výrazne zmenšila aktivita na ňom(nich) sa dá predpokladať rovnaký pokles aj mimo neho.
     
  13. Bloodborne

    Bloodborne Active Author

    mesic bez banu,par piv sobe ...no zkusim se drzet :)

    posledni dva eventy jde videt jak bp tlaci na pilu aby hraci platili...rozhodne to neni zly napad-repektuji ,hra proste musi vydelavat co si budeme povidat,ale ... je tady ale ...solo hra se zmenila na kosoctverec,daval jsem video s bossem sem na i4 cerva jak to vypada-no katastrofa

    co jsem se tak ptal lidi ve hre bp to dela celkem dobre ,lidi tm utraci at uz za esenci nebo parazit tak nejak se to jmenuje proste ta prisada nepada,ventily atd ,hlavne ze je ukol na nejinou covinu zal 999 ,zbytek si proste musis koupit

    hadi tezci jak 75ff velikost pro zenu, ja nevim ...proste ...no ted jsem zapomel co rict bo jsem premyslel o tech kozach :-D

    ale pozdeji doplnim :-D
     
    Stóné likes this.
  14. Dionýsos.

    Dionýsos. Forum Greenhorn

    a fakt to Bloodborne vydržíš?
     
    -Touchwood- likes this.
  15. Květ1nka

    Květ1nka Someday Author

    Co se týká eventu. No, je fakt, že kdo se nebojí poslat do hry nějakou kačku, má event na pohodu. Žádná velká honírna. Tak to prostě je. Free to play. Obtížnost bosse? No, solo na peklo 4 je to masakr. Ale koupím elíky na HP ( pak mám 285k HP ve skupině ), vemu si do party dva "průměrné trpaslíky" :) jako Hellcat a Derevi, k nim nějakého "OP" rangera a červíci na pekle 4 jsou najednou "lehcí jako pírka". :) Tak se to má asi podle BP hrát. Neměl jsem dopředu nafarmené nic, ani klíče ke stokám, ani buffy z minula a v pohodě event udělám. Odměny jsou dobré. Hlavně runa zhodnocení. Minieventy jsou teda "hnus fialovej". Nevím jaká je pracovní doba v BP, ale řekl bych, že dělají asi jen do půl jedenácté, když minievent dávají už od jedenácti hodin. Jinak to jde "oběhnout" celkem v pohodě. Sem zvědavej na toho nového bosse. Co mě trochu štve? Ano, jak už tu někdo psal. Parazit na esku nepadá. Určitě to je záměr. V pohodě. Dokoupím. Zabil jsem už tak 50 krys a pet nikde. O králi ani nemluvě. Toho sem ještě ani neviděl. Ale jinak to je zatím celkem fajn event.
    EDIT : Tak Krysí král už je v torně.
     
    Last edited: Sep 24, 2019
  16. Elite

    Elite Forum Greenhorn

    Dakujem za dlhu a komplexnu odpoved. Vybral som z tvojho prispevku urcitu cast, ktora ma najviac znepokojuje a mam pocit, ze sa deje vo vsetkych BP hrach. Len v inych hrach to je viac okate, kedze na mapach vidis tych hracov, zatial co tu ich vidiet nemusis, ked idu na mapy, kde za nimi bez skupiny nevies ist. No to je hnus, ked sa necestni hraci vysmievaju poctivym a potom sa niekto cuduje, ze stale ubyva hracov. Co som par hracov sledoval, lebo streamovali alebo tocili fakt napomocne videa, tak s tym sekli tiez a zacinam uz prichadzat na to, ze preco.

    Co sa tyka modov, oni nedostanu od BP ani cent a vazim si ich pracu, robia ju vo volnom case a neraz schytaju negativnu odozvu hracov, ale nic s tym nezmozu, pretoze su len pešiačikovia na sachovnici. Je pravda, ze nie je mod ako mod, su taki, ktori svoju pracu robia nadstandartne a su taki, co robia len to, co musia len aby sa nepovedalo, ze nic nespravili.

    Borošar - to mas pravdu, stale je tu menej a menej ludi a nie len na fore, ale aj v hre som si vsimol. Asi tato hra fakt uz len doziva, nech hraci este poinvestuju a ked budu naklady na hru vyssie nez zisky, proste to vypnu.

    Trosku mi je sice luto zahodit necele dva roky hrania a nejake tie investicie, ale nerad by som dopadol s vetou posledny nech zhasne. Este pripadne pockam na nejake nazory, ale pochybujem, zeby som zmenil nazor.
     
  17. Bloodborne

    Bloodborne Active Author

    ty nevim ,ted si krysa hraje na pani colubovou ,ze o ni vsichni mluvi ...ze proste neexistuje a hle krysa se objevila ,ja ti raknu mam sto chuti si zakosectvercovat,me nejde o klice mam jich jeste pres sest tisic ,ale ta poezie kde co a jak pada.dal jsem asi 100 prubehu z toho jsem potkal 2x krysu z kola-no dostal jsem ruzovky- ok beru pet me neni souzen,ale ... chudak ten kdo by vytahl kesenu -penezenku a toto hral ,ja si myslim velice smutne

    jinak dio jak by si hodnotil hru za poslednih 14 dnu ?pis slusne a nezklam me ! :)

    jinak to forum je strasne kva ! zlaty jak jste to vedli u nas tvl ...toto je prasecinec ...no vidis to sam

    jinak zdravin Coto ,Banik Pyco ! mode a za to mi snad neda ban ,,jedine ,ze si spartan a musim ...no az se dozvim ze je cenzurovan--...proste ve hre ho nevidim ,tak zdravim cota :)

    dnes jsem u toho sedel je pravda ,takovych 5 hodin ,ale tvl 4x nebula . a oni ze na tom pracuji

    lidi ja nedostaval tolik nebul v roce 2013 co tady za den! ale je psano ze na tom praciji

    ja nechci rict vsechno spatneby byla blbost,ale ..grafika z roku 2005 jak rika pritelkyne imrvééére :-D nebula pad hry..............................ta hra proste musi bavit no :D
     
    Last edited: Sep 24, 2019
  18. Se ani nedivím, že hráči přestávají chodit na fórum.. Přemýšlím o tom samém.. koho by stále bavilo číst ufňukaný příspěvky?!?
    Pro rok 2020 navrhuji diskuzní koutek přejmenovat na "Fňukárna 2020", bude to zcela vyhovující název s ohledem na obsah vlákna..

    @Květ1nka jinak gratulka k petovi.. zatím se mi nepoštěstilo toho krysího holomka najít.. :)
     
    -Touchwood- and d2ano like this.
  19. ki84

    ki84 Advanced

    Azachiel, Azachiel :D :D :D :D Ale dobre, táto hra a tvoja aliancia sa stali súčasťou tvojho života a tak sa na to pozeráš inak a budeš si svoju hru, svet brániť zubami nechtami, kým len budeš mať niekoho aktívneho v ali. Ty budeš v tejto hre posledný a zhasneš, neurážaj sa, vieme to obaja že je to tak. Proste ľudí je tu stále ako maku, všetko ide ako má. A ak je na fóre možno aj len pätina z počtu ľudí, koľko ich bolo kedysi, ľudia neodišli z hry, len z fóra. A to pre takých ako ja, či iní ktorí majú tú drzosť byť s niečim nespokojní. Nerozumejú veciam. Howgh!


    To čo tu čítam je taká tá klasika, ak spravím event ja, je všetko v najlepšom poriadku, čo ma po iných. A ak teda napríklad nie je niekto OP ranger Květ1nka alebo priemerný trpaslík, tak ho do skupiny nezoberieš? Teda tí slabší alebo "nevhodní" nech si šúchajú nohami alebo preto, aby si si ty mohol dobre a dlho zahrať majú oplieskať stovky eur? Pobavilo :)

    Mne je jedno, či tento event urobím alebo nie, nepísal som veci preto. Ale keď je človek preč pár mesiacov a zase sa logne, tak vidí veci inak, s odstupom, ako keď je tu stále.
     
    JEKAJE and Stóné like this.
  20. Uber_Soldat

    Uber_Soldat Junior Expert

    a ten krysy kral pada iba na mape za 6 klucov ci vo vsetkych stokach? Kvet1nka kde ti padol? Diky