Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Žádné klenoty NEDOPORUČUJI drtit na prach..
     
  2. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Proc? Urcite je zbytecne je drtit dopredu, pokud hrac nepotrebuje prach.
    Kazdopadne pred drcenim klenotu (Jewelu) na prach doporucuju ten Jewel nejdrve vylepsit na modrou raritu a az potom ho rozdrtit - vydela se na tom 1700 prachu (nevylepseny dava 4000 prachu, vylepseny modry dav 6700, vylepseni stoji 1000).
     
    Geredis likes this.
  3. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    @Kráčajúci, na Poraz neporazitelné nejsou potřeba klíče (asi jsi měl na mysli klíče statečnosti). Klíče jsou potřeba na Velký lov (Velké lovecké hry). Na Poraz neporazitelné jsou třeba sférické fragmenty abychom mohli portovat Cirkus Monstrorum.
     
  4. d2ano

    d2ano Forum Apprentice

    Chcem sa opytat, da sa nejako ziskat este opasok horlivosti alebo nie ? .. premyslal som na magovi ci nevymenim 4x karu za q5 set, q1 torzo, opasok horlivosti
     
  5. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    Opasek horlivosti šel získat nákupem u Emilie během Premium Day, který se bude konat i letos, přičemž jeho datum není přesně známo. Víme pouze, že bude někdy v rámci R224, měl by předcházet Halloweenskému eventu a neměl by tudíž být v prosinci. Věřím tomu, že tam půjde získat i letos, celkem si na něj dělám zálusk. :)
     
    d2ano likes this.
  6. d2ano

    d2ano Forum Apprentice

    Nevies mi poradit, kolko asi stoji? Predpokladam ze bude na stupni 0 a na vyrobu budu potrebne drakenove jadra ze?
     
  7. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    stál cca 5k zlata..uz nevim.. a potrebujes zemske jadra na kraft k tomu..
     
  8. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    Minule stál 7500 zlata (nebo cca 30k TM) pro premium hráče, zatímco pro deluxe premium stál 7125 zlata (nebo cca 28,5k TM), ale nikdo Ti nemůže zaručit, že letošní ceny budou stejné. Kupuje se na stupni 0 a využívá pozemská jádra.
     
    Last edited: Sep 28, 2019
  9. d2ano

    d2ano Forum Apprentice

    Dakujem za info.. tych mam stradne moc takze sa na to tesim este si musim preratat co ma vyjde lepsie 4x kara alebo q5set, opasok od emilie a q1 torzo
     
  10. Stóné

    Stóné Someday Author

    :D :D S tou fotkou nasbirane esky a ingrediencí si to vychytal, ono se pěkně sbírá když se nepoužívá :D

    1. Z monster my ještě eska nepadla, nevím jestli jsem přehlédl, ale asi ne.
    2. Z minibossů jsem taky zatím nepostřehl.
    3. Z prasátek ano to je pravda, cca každé 30 prasátko 50 esky :D
    4. Jednoduché amfory, no ano 5-10 každou 30 amforu :D
    5. Amfory za klíče jsou v omezeném množství, takže placené :)

    Čekal jsem že se dozvím něco užitečného, škoda, ale díky za pokus, jestli máš nějaké další rady, budu vděčný ;)

    Vlezl jsem dneska na mini, šílená spotřeba esky všude, a do postupu 100 za kolo I3. Bez pláště nebo nákupu esky nevím, začal jsem uvažovat že si ten plášť koupím, ale vlastně nevím proč, ten drop z bossů je teda taky pěkně slabý. Kdyby aspoň nějaké drakeny, runy nebo něco zajímavého, jinak ten nákup je úplně k ničemu. Hlavní lišta a poslední odměna to zachraňuje, tu si zrobím, jinak celý tento event hodnotím 2/10 za poslední odměny a dobré mapy. Škoda že je to čisto na prachy.

    Jo a ten mhroblik nebo jak to je, povedený boss, za toto palec hore.
     
  11. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Z amfor za jeden klíč padá eska celkem slušně. Minimálně 20, maximálně 250+20+20. To už jde. Spravilo se to tím hotfixem, díky kterýmu se rozpadaly i části ventilů.
    Pokud to teda dneska zase neořezali, ještě jsem ve hře nebyl.
     
    Stóné likes this.
  12. Stóné

    Stóné Someday Author

    Klíče už šetřím na I4, tak vyzkouším potom. Ještě pozměním že u mini postup na fatal pada skoro stejně jak na I3, to už beru zase podraz na ty co si plášť koupily, takže aj ten nakonec dorobím.

    Pružin a uzávěru mi z par kol farmy naskočilo přes 60, vůbec nevím odkud nesledoval jsem. sakra jenom pořešit blby drop esky nebo ty parazity a hned se hraje lepe aj na vysoke Inf.

    Jo a s klíčema tež hrůza, že sem to nestihl nafarmit před eventem mě štve.
     
  13. Květ1nka

    Květ1nka Someday Author

    Hotovo. Dokončil jsem eventové lišty a jdu hodnotit. Za mě super event. Přináší nám nové lokace, nový set, pety, runy, amulet, hodně postupových lišt, minieventů, hodně herního času. Kdybych tímto ukončil hodnocení, dal bych 10/10. Ale bohužel BP tohle všechno zabilo "dropem". Začalo to farmením klíčů. Jelikož sem nevyužil "bugu" na jedné mapě a nenafarmil si tisíce klíčů, měl jsem začátek těžší. Nafarmit za tři mapy 2 klíče ke stokám, to je drop z říše snů. Bohužel zlých snů. :) Naštěstí sem měl asi 200 klíčů k amforám z minulého eventu a to mi dost pomohlo. O farmení esky se nemůžeme bavit. Podle mě eska farmit nejde. Drop parazitů je žalostnej. Za tři mapy ( 51 klíčů, farmených asi 45 minut ) jsem dropl pět parazitů. :) Trochu hardcore. Já samozřejmě chápu, že BP chce aby si hráči kupovali eventovej plášť a ne farmili esku a tak to podpořili tímto nastavením dropu, ale zabili tím celej event. Skoro všichni to hrají na nízkou obtížnost, aby šetřili. A přitom je to škoda. Mohli sme ve skupinách čistit dungeony na "infernu", kde je super drop věcí a ne druhou část eventu jen probíhat na "bolestivku" nebo "fatal", aby se šetřila eska. Navíc největší "vábničky" pro starší hráče, peti, podle mě nepadají. Kdyby byla i třeba jen malá šance na drop, už by to někomu padlo a viděli by sme nějakej screen. Bohužel nic. A ještě tu máme minieventy a možnost získat amulet. Dobrej nápad, špatné provedení. Pro hráče, kteří nejsou na pracáku, nebo tři týdny za školou, je to nereálné získat. Když tohle všechno sečtu, hodnotím event 3/10. Jeden bod za dobrej nápad, druhej za novej set, třetí za Krysího krále. -7 bodů za zabitou hratelnost a nulovej drop slíbených petů. A ještě mi vadí jedna věc. BP se úplně vykašlalo na průvodce eventama v češtině. Takhle velký event by si ho zasloužil. Hodně dlouho mi trvalo, než sem přišel na to kde dropovat hlízy, že po zabití červů v jeskyni mám chvíli počkat, abych měl postup z mrtvých občanů, atd.. Je to prostě škoda. Stoky podle mě měli potenciál být letos nejlepším eventem, ale BP z toho udělali asi ten nejhorší.
    A jen pro vysvětlení. Mě nevadí že eventový plášť stojí 900kč. Mě vadí ten plášť jako takový. Koupit si plášť a tím nemuset farmit esku, mi nepřijde moc "hráčské" řešení. Ale když vidím jak se "farmí" eska, chápu ty co si ho koupili.
    EDIT : A ještě jedna věc. Nastavit ze začátku eventu mizernej drop částí ventilu, aby to všichni nakupovali za temné a po pár dnech, kdy to má hodně hráčů hotovo, to nastavit tak, že za 10 map máte třicet ventilů, mi teda přijde hodně z cesty. Taky dobrá práce BP.
     
    Last edited: Sep 28, 2019
    jackoneill1976, Gauthor and Stóné like this.
  14. Cotopaxi78

    Cotopaxi78 Forum Pro

    Za mě mám prosbu. Nebylo by ještě lepší udělat postavičky na mapě u bloba aspoň o polovičku menší? :D Předpokládám, že už nyní se paklíčové nemůžou na mapě najít. :D
     
  15. 5xN1

    5xN1 Forum Apprentice

    Na mini treba po zabití červa chvíľu počkať, kým nezmiznú toxické výpary, zjaví sa na zemi mŕtvy občan, po kliknutí na neho pridá do postupu, na inf1 dáva tuším 10, celkovo aj s bosom inf1 dá 150.
     
  16. Kráčajúci

    Kráčajúci Exceptional Talent

    S tým petom je to trochu nedomyslené, nie? Aby som mal šancu ho vôbec dropovať, musím pred konkrétnym dungeonom vidieť tú myš s korunou. Ale na weriane je tak málo hráčov, že ma to hádže stále na tú istú mapu kingshillu.
     
  17. Já o voze, ty o koze.. zřejmě došlo k nepochopení...
    Dovol, abych ti připomněl, na co ses ptal a já ti odpovídal.
    Cituji tě:
    "Moderátoři, můžete se prosím zeptat, jak je možné že ve stokách pod přístavem vůbec nepadá odpadní parazit (pokud možno dokud event běží) ? drop 1-1-1-2-0, a to ještě z amfor. Za to krysí návnada padá ve velkém, která není ani uvedena. Mohli by to opravit třeba jako drop kostek v aréně. Vůbec nerozumím, kde berete esenci pokud jí nekupujete, nebo nemáte z minula." Ptal ses na odpadního parazita, resp. stěžoval, že VŮBEC nepadá.

    Na to jsem ti odpověděl, že ....padá a z různých zdrojů (myšlen ten parazit, neboť ho zmiňuji v následující větě).. Ještě jsem vtipkoval, že mi ti paraziti nakazí všechny moje pety. A dodal jsem, že esenci neřeším, protože mám plášť.

    Odpovídal jsem na tvůj problém s odpadním parazitem a pak jsi to v následujících příspěvcích převedl na esenci. Ten screen měl demonstrovat drop oné suroviny na výrobu esence. Jak jsem psal, esenci jako takovou neřeším, mám eventový plášť. Již si rozumíme?
     
    Stóné likes this.
  18. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    To neni o tom, jestli te to hodi na konkretni nebo jinou instanci Kingshill mapy. Ta mys se v Kingu obevuje, pokud je aktivni skryty event. Denska ten event aktivni neni. Predpokladam, ze zitra by mohl byt, tak si zitra v Kingu obehni ty 3 vstypy do stok.
     
  19. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Jako padlo ti 300 co stačí na 8k ess.. to jest tak 6-8 kol inf4 červ.. To má být drop? Když to potřebuješ na milion míst???A zminujes že to padalo že všeho,takže ty jako sponzor máš milion amforek otevřených... Nemá cenu se s tebou bavit protože nevidíš rozdíl v tom že bez pláště (tudíž bez peněz) prostě event je špatně nastaven....
     
  20. Reagoval jsem na tvrzení... cituji: "vůbec nepadá odpadní parazit"..., což tomu tak není. O množství jsem se nebavil..
    Event je dle mého nastaven dobře. Nějakou šanci "zadara" tu máš. Chceš-li splnit vše? Sáhni do peněženky.
    Pěknou hru :)