Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. @Skuska55 Nováčik tam nemá co dělat (na Inf4). A pokud si na danou obtížnost troufne, tak ať se vším co to obnáší.. Nicméně je to již pasé, BP opět zjednodušil hru, tak nyní může nováčik danou lištu splnit na svojí úrovni.
    Brou noc..
     
    Skuska55 likes this.
  2. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    To som ani netvrdil, že majú robiť lištu pokroku na inf 4 úplne najslabší hráči. Ale je dobré, že teraz majú teoretickú šancu úplne všetci robiť aj druhú lištu pokroku. Uvidia, že keď sa zlepšia, tak možno o rok to už zvládnu. Ostanú pri tejto hre aj naďalej a keď sa chcú zlepšiť rýchlejšie tak aj zainvestujú peniaze. Pri predošlom nastavení si mohli povedať "nemám na to a ani mať nebudem", načo by som ostával pri tejto hre? .... Je to o kompromise.

    Aj nízka obtiažnosť dá dosť zabrať nováčikom. Takže tento minievent ani nedokončia poniektorí. Tie vežičky sú smrtiace pre niekoho kto nemá život. Ťahať príliš slabých na minievent sa neoplatí ani na bolestivej obtiažnosti. Oslabia skupinu a čakať za nimi neustále - riskovať že skupina nestihne pozbierať drop - sa nedá večne. V gilde sú aj silní aj slabí hráči. Malo by to byť o vzájomnej pomoci, aj keď sú určité hranice kam sa až dá zájsť. Pomáhal som inými hráčom z eventom tak veľmi, že som nestíhol sebe dokončiť event. Žiaľ pomáhal som hráčom ktorí to aj tak zabalili a dnes už nehrajú. Škoda na niektorých námahy. No, keď to chcú hrať dlhodobo rád pomôžem. No už mám určité časové hranice.
     
    MortisCz likes this.
  3. Borošar

    Borošar Forum Connoisseur

    Řekla bych, že teď je to nastavený ideálně... minieventy jsou splnitelný pro všechny, část hlavního eventu je vyhrazena pro silnější postavy a dárek má šanci otevřít díky úloze i ta největší noobka, co si to odběhá na normalu...
    Tak trochu doufám, že by si už nikdo nemusel stěžovat :D
     
  4. Boro, dej tomu čas.... on se někdo najde......... :D
     
    Borošar likes this.
  5. Twenkyes

    Twenkyes Junior Expert

    Strasne zle je nastaveny event, kazda noobka ho spravi len ja nie. Jaaj keby tu bol niekto kto by to obehal zamna .
     
    Antikrist-666 likes this.
  6. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Dej sem přihlašovací a on už to za tebe někdo odběhá. :D:p:p:p:D
     
    Antikrist-666 and Twenkyes like this.
  7. Asook

    Asook Forum Apprentice

    I ja som skoro vyhodil 1 rúčku, ktorá skracuje kúzlo portál- rýchlejšie skáčem.
    Konečně v diskusi aspoň jedna rada která pomůže v eventu.
    Včera jsem vzal harpii na pohyb , boty 4*zlate pohyb,plašť pohyb+8% , tinktury na HP a konečně jsem v pohodě rychle bez smrti probíhal Krampuse smrtící. S tou rychlosti pohybu není ani problem ho složit, protože než něco vykouzlí tak mu jsem za zády.
    Nějaké další rady na build pro tenhle event? S tím mým si na inf1 moc netroufám poměr čas/ziskané body postupu by asi byl horší.
    Pokud by byl event nastaven od začátku i pro medvěda kupuju si event plášt jako dárek k vánocům, ale řekl jsem si že inferna stejňě nedávam tak mi je plášť k ničemu. A nemám tolik pekelných cest.
    A závěrem- změna nastavení mě poťešila, ale měly by být lokace/eventy dosažitelné pouze pro hráče s dostatečným skillem/výbavou a tomu odpovídající odměny. A je jen na nich jestli do takových instancí někoho vezmou a pomůžou mu s postupem.
    Každy má možnost to změnit a vzít sebou na event slabšího hráče a potahat ho na smrti i tohle pomůže těm co jsou čerstvé 55.
    A věřte někdy to je opravdu o nervy sledovat nezkušené hráče a vysvětlovat jim co mají dělat aby pořád neumírali, takevé skupiny někdy dělám, ale jdu jen na tu obtížnost kterou vyčistím sám a nemusím se moc spoléhat na neznámé hráče.
     
  8. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

  9. Borošar

    Borošar Forum Connoisseur

    @Asook Mě třeba nevadí, že nováčci nevědí co dělat... vadí mi, že to nedělají i když jim to řekneš :D Nebo situace typu: Do zbraně potřebuješ dát očarování 4x zranění od zbraně a rubíny... a ejhle... jakou má noobka radost, že tam nacpala kritické zranění... :rolleyes:
     
  10. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Líp bych to nevystihl...
     
  11. Warodzilla

    Warodzilla Junior Expert

    Hlavne me i zajima jestli nekdo z tech co pouze nadavaji dokazi pokorne podekovat a nebo jestli zustanou v tom svem negativnim rybnicku :) ale spis ne, protoze byt negativni je mnohem snazsi.
     
    Antikrist-666 and odckuler like this.
  12. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

  13. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Lokace prokleté amfory na mini 2
    [​IMG]
     
  14. Antikrist-666

    Antikrist-666 Forum Apprentice

    Tak,když nikdo nenadává,musím já.Mobky jsou moc velké mobky,Na bolestivé to bolí,Trýznivá mě trýzní duši,smrtící je vražedná a o pekle radši ani nemluvit,je to prostě peklo.;) Jinak všem přeji krásné prožití svátků k zimnímu slunovratu a vše nej do nového roku,jen pevné zdraví a minimum stresu a starostí,hojný a bohatý drop. ;):):)
     
  15. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Ahoj, ze pry maj 24teho padat jen samy platiny a ponk bude spojovat ty nejvyssi hodnoty co na nej das. Ma to fugovat hodinu v nahodny cas, tak bacha, at vam to neutece
    Vsem preji hezke vanoce a stastny novy rok, hodne platin a minimum nervu na ponku. Seto
     
    micuna13 and Antikrist-666 like this.
  16. Jo a pak se probudíš..., že ? :D :D :D
     
    Antikrist-666 and setoneto like this.
  17. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Aprila teprve bude...sis krapek popletl..ne :D:rolleyes:
     
  18. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Ne, je to tutovka. Sousedka dela uklizecku u bp a nahodou zaslechla dva managery jak se o tom bavi, kdyz vytirala schody k serverum. Mel jsem si to nechat pro sebe, ale jsem charakter a chci hezke vanoce pro vsechny :)
     
    Antikrist-666 likes this.
  19. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    prosím o radu, mám 2k mincí a chci ten plášť, po zatočení automatu co se bude dít ,abych neudělal něco špatně nebo jak to bude fungovat ?
     
  20. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    sousedka setoneta určitě bude vědět více.. jestli teda uklízí pořádně :)