Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Látom képben vagy...

    Nem is tudom mire reagáljak, mivel én sem akarok vitát, ezért csak szemezgetek...

    Minden leírás ki van rakva, illetve be van linkelve fordítatlan formában, szóval az én szememben már alá is támasztottad az igazamat. :D
    Amit lefordítottunk és kiraktunk oda mindig elé írtuk, hogy: "Nem hivatalos, hobby fordítás, stb.", ha annyi időt szántál volna a "kutatómunkára" a HSZ-ed előtt, mint amennyit a megírására, akkor ezzel is tisztában lennél.

    Mivel a két fő állításodat megválaszoltam, nem sok válaszra érdemes dolog maradt, egy kis magánvélemény, személyeskedés, feltételezés és költői kérdés. Ezekre nem reagálok...
     
    Kroszki likes this.
  2. Bundin

    Bundin Regular

    Ez a húsvéti event a tavalyihoz képest rosszabb lett dropp 0, kivették a lóhereduplázóbuffos küldit teljesen, új hátasokat csak a napi ajánlatból tudod beszerezni mert a dropp 0(ez eléggé szánalmas).
    A 3. haladási sávot már ki se viszem, mert nem éri meg elverni rá ennyi időt, a jutalom a nullával egyenlő kb eggyetlen petet se kaptam ezeddig, úgy látom a Bp-nél nem ismerik azt a fogalmat, hogy szórakoztatni...
     
  3. Adrienn27

    Adrienn27 Junior Expert


    Nem baj legyél türelmes, mert tegnap értesültem a (magam jóvoltából..:D), hogy majd lesz lehetőséged sárkánypénzért megvenni gnóbtól..:D persze csak korlátozott ideig lesz elérhető.

    Azt, hogy alapjáraton mit gondolok arról, hogy behoznak egy egy új elemet mint pl.: a fiókákat és itt az event és nem tudod kiszedni, mert nagyon nehezen pottyan, háát na...:D most mondjam azt, hogy itt a magyarázat rá és amikor ezt tegnap olvastam hangosan röhögtem fel...:D hmm van humora a játéknak bár ez már számomra elég bizarr humor..:D

    Más/

    Hugger szerintem itt hagyjuk abba ezt az értelmetlen párbeszédet, mert tényleg se kedvem se energiám lefolytatni se veled se mással egy olyan eszmecserét ami már úgy mond egymás provokálásáról szólna vagy el indulna a kötözködés irányába, de annyit a magam részéről hagy fűzzek még hozzá, hogy elég érdekes meglátás az, hogy kérdezek az event leírással kapcsolatban valamit, hogy miért is kezd el elmenni a hanyagolás irányába és még csak nem is a fordítás hiányát nehezményezem, hanem magának az eventeknek a részletes leírásának a hiányát( bár ezt így utólag félre is érthetted, mivel ezt így külön nem konkretizáltam) és akkor megkapom válaszul tőled azt, hogy idézem: " Sajnos már nem kapunk fordításokat mivel, a BP nem fordíttatja le őket kölsős céggel, ha meg mi kezdenénk el lefordítani: az az esetek 80%-ban még nem is lenne baj, 1-2 oldal, de van amikor 10-20 oldal is simán bejön. A probléma akkor lenne, ha a játékosok felháborodnának, hogy nem fordítok(tunk) le 20 oldalt feláldozva 5-10 órát (mert ugye úgy kellene lefordítani, hogy később ne lehessen belekötni, ami a Magyaroknak nagyjából a Hobby-t jelenti), így nem fordítunk le semmit. Illetve, ez sem teljesen igaz, mivel: Ladyszabrinának le szoktuk fordítani, mikor van időnk, de azt is úgy, hogy felveszi a fordítást diktafonra és onnan begépeli. Tehát ezért van hanyagolva..."

    és akkor kapsz egy úgy mond megoldási lehetőséget rá ( tök mindegy milyen formában ebbe most ne menjünk bele, mert szerintem nem voltam bunkó de ha annak vetted bármelyik részét akkor bocsánatot kérek) amire te nagyjából azt reagálod, hogy jaaaj hát ha figyelmesebb lettél volna láthatnád, hogy ezt csináljuk már egy jó ideje..o_O na innentől kezd egy olyan irányt venni ez a párbeszéd számomra aminek úgy gondolom tényleg nincs értelme és mivel igazából kötözködni nincs kedvem rámutatni ill rávilágítani dolgokra meg úgy látom totál felesleges így most akkor a magam részéről ezt a témát itt zárolnám is.

    További szép napot!



    P.S.: az estleges helyesírási és vessző hibákért ill. betűszín eltérésért előre is elnézést kérek kivéve a szándékosan kiemelt részért.
     
  4. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Látom van baj...

    1.: A magad jóvoltából értesülhettél, hmm... az azért szép, mert a posztod előtt már 26 órával kint volt a fordítás: itt
    Arról nem beszélve, hogy az angolok után 29 perccel már kint volt a fordításunk és számoljuk bele azt is, hogy az angoloknál kirakják és utána kapjuk meg mi az e-mailt.

    2.: Nem kell kimosni magad... Onnan indult az egész, hogy mi az angol leírást SE rakjuk ki szerinted... Szóval nehogy már Te hagyd rám az egészet! Ha arra se veszed a fáradságot, hogy ellenőrizd az állításaid hátterét, akkor tényleg hagyjuk szerintem a beszélgetést, mert unalmas. Hiába próbálsz meg rossz fénybe beállítani, aki visszaolvassa a posztodat és a választ rá, vagy "Istenneadj" kicsit képben van, akkor csak mosolyog az egészen.

    Részemről zárom a dolgot.
     
  5. Adrienn27

    Adrienn27 Junior Expert



    Igen a magam jó voltából..:) csak nem abban az értelmezésben amint te ezt vázoltad az előbb. De mivel aminek ill. akinek ez szólt az a mai napon vette a lapot és a fáradtságot és rendezte amit rendeznie kellett, ez így részemről ez a rész rendben is van. (bár nem hiszem, hogy a megjegyzésem mozdította előrébb ezt a dolgot,de még ez se kizárt,ettől függetlenül ez az ő részéről is így volt korrekt).


    2. bekezdésben foglaltakra pedig csak annyit reflektálnék, nem kell kimosni magam, és ha egy helytelenül megfogalmazott hsz.-em miatt vagyok ennyire a falhoz állítva és jellemzel úgy, hogy nem ellenőrzöm az állításaim hátterét hol ott itt csak egy állításomra tudod ezt jelenleg ráhúzni, hát ne haragudj de a magam részéről nem "végezném ki magam" csak azért, mert félreértettük egymást, nem csak én hanem te is engem, ezt vagy belátod vagy nem esküszöm nem érdekel de ez vitán felül áll.

    Az, hogy meg kimosolyog ezen ki nem kérlek ne menjünk ebbe bele, a magam részéről más ilyen jellegű véleménye vagy megítélése nem érdekel, pláne úgy nem, hogy egy -egy kiragadott helyzet vagy szituáció alapján próbál engem meghatározni.


    További szép estét!


    P.S.: az estleges helyesírási ill. vessző hibákért előre is elnézés kérek.
     
    Hugger likes this.
  6. Finstandantilus

    Finstandantilus Someday Author

    Most komolyan a DSO szembehazudta a játékosokat? Azt mondták azért veszik vissza a szférát, mert amúgy is kevesebb szférás esemény lesz. Ebben a hónapban kb. 3 lesz..... hogy is van ez?
     
  7. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Mi is rákérdeztünk a dologra, egyelőre még nem kaptunk választ.
     
    Finstandantilus and pukiface like this.
  8. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    most ezen miért kell meglepődni? hazugság hazugság hátán ami itt megy már évek óta.. kezdve a bugkihasználók semmibevételével és a buffok terképváltás utáni eltűnése kiküszöbölésének zárásával...

    de majd lehetlesz anderért vásárolni sok belépőt..gondolom felhasználóbarát áron... na meg eventköpenyt..+ haladásért .. gnóbnál megvehetjük a peteket,mountokat amiket elfelejtettek betenni a droppba :D .. sorolhanám még...
     
    Steve75 and Elégedetlenkedő like this.
  9. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Tök jó volt ez az event, ja nem. DE 2 dolgot megtanultam belöle, 1 jövöre bele se kezdek, 2 hülye vagyok hogy idén belekezdtem :)
     
    Bundin likes this.
  10. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Sztem jó volt. Csak az igazi event búvón volt. Majdnem 8k lóhere összejött.
     
  11. Bundin

    Bundin Regular

    Jah nagyon jó volt tavaly 300 belépővel tudtam búvóhelyen a lóherebuffos küldinek köszönhewtően 7k lóherét kiszedni, idén több mint 500 belépőt vertem el rá, és csak 6383 lóhere lett a végeredmény... köszönjük BP-nek hogy azt a buffot sajnálja töllünk egyszer egy évben...
     
  12. Finstandantilus

    Finstandantilus Someday Author

    szia, most van lista, hogy melyik fokozaton mik eshetnek a ládákból a legyőzhetetlen eventen?
     
  13. DaKyll

    DaKyll Forum Greenhorn

    Sziasztok!

    Utóbbi idők DSO döntései alapján nem sok jót vártam a legyőzhetetlen eventtől, de a tény eléggé elszomorító.
    Az event haladási sávok a négy karakteremnél:
    - sárkányharcos: 55 lvl, teljesítmény pont: 13.370 - event haladási sáv: 20.000-40.000
    - törpe: 55 lvl, teljesítmény pont: 3.600 - event haladási sáv: 5.000-10.000
    - ijász: 55 lvl, teljesítmény pont: 2.050 - event haladási sáv: 5.000-10.000
    - varázsló: 55 lvl, teljesítmény pont: 2.300 - event haladási sáv: 5.000-10.000

    Ismét jó döntést hoztak a nagy játék tapasztalattal rendelkező fejlesztők, jóváhagyók stb. Négyszer annyit kell menni, ha be akarom fejezni az eventet. Oké, a haladásból kapható tárgyak mennyisége több néhány esetben, pl kulcs, sárkánypénz.

    Amit nem értek viszont, hogy a szféraszilánk, ami ugye jelentősen befolyásolja a belépők számát, akkor miért nem 4x annyi esik??????? hamár ez a feltétele az event kivitelének, mert sok a teljesítmény pontja a sárkányharcos karakternek a többiekhez képest. Ezt miért nem veszik figyelembe? Persze van szféra szilánk event (nagyobb megjelenési esély), sőt meg is hosszabbították, de akkor se kapok 4x többet ha megfeszülök se.

    Jó lenne ha néha elfogadnák amiket irogatunk ide, bár lassan annyit ér mint erdő tűznek a vizipisztoly, vagy végre olyan emberekkel dolgoznának, akik játszanak is, vagy ismerik a játékot. Hihetetlen, hogy ennyire nem foglalkoznak ilyen "apróságokkal". A lényeg, hogy változtatnak, mert fel kell mutatni valami új dolgot, ez sikerült, grt. Mostmár csak számolniuk, és talán egy kicsit logikusan kellene gondolkodniuk véleményem szerint.
     
    Bundin and pukiface like this.
  14. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Kedves Játékosok!

    Titkosban; az "idéző oltároknál" van egy bug, így sajnos nem mindegy, milyen sorrendben idézitek le a bossokat és/vagy milyen sorrendben ölitek meg őket.

    Elsőnek a Parázstartót kell lehívni és megölni az Őrszemet, ha ez megvan akkor le lehet idézni a másik Oltárt és megölni a benne lévő bosst.

    Ha elsőnek az Oltárt hívjátok le és/vagy az ebből megjelenő bosst ölitek meg, akkor az Őrszem a Parázstartóból eltűnik 2-3 másodperc alatt.

    (Ugyanez igaz a Goblin-hullámra is!)
     
    bibere likes this.
  15. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    A jutalmak ugyanazok, mint az előző eventen csak a kulcsok száma változott:
     

    Attached Files:

  16. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Szia, és azt is ird hozzá hogy ezt az eventet én pl csak a sárkánymagok miatt csinálom vagyis belépkedek a kisértet kastélyba a bosshoz és lecsapom ill a kazit csinálom még meg. DEEEE 16 DB szféra kell 1 belépö ennyibe kerül a kinzó szinten ott dob 4 !!! magot halásoson DUPLA SZFÉRA KELL 2 BELÉPÓHÖZ MERT OTT MÁR 2 DB KELL 1 körhöz és csak 5 !!! magot dob feljebb ki se próbáltam mert ha ez igy van akkor pl inf3-on dob 8??? magot miközben 3x több szféra kell ebböl megyek 3 kört kinzón ami 12 mag. NEM KELLENE emelni a sárkánymag droppot ha már 2x 3x annyi szférába kerül 1 kör??
     
  17. bibere

    bibere Someday Author

    Szia,

    Esetleg meg tudnád írni, hogy most mennyi kulcs kell egy láda nyitásához szintenként? Előre is nagyon köszönöm.
     
    Last edited: May 11, 2020
    Elégedetlenkedő likes this.
  18. Adrienn27

    Adrienn27 Junior Expert


    Goblin-hullám is..:D hagyjuk is ezt a szép kifejezést, mert nem létezik....:D de ha valaki talizott vele írja ide nekem , hogy melyik szinten sikerült a dolog..:)
     
  19. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    220 kört mentem eddig.. Minden körben titkos is.. 1x nem láttam goblinokat... Ennyit tudok hozzátenni
     
  20. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Az előző eventen a lóherésen fájdalmas szinten arachnánál kb. 150 körönként egyszer jöttek goblinok.