Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. 5xN1

    5xN1 Forum Apprentice

    Na jednom pc dve postavy spustíš, takže 5 pc.
     
  2. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Rekl bych, ze staci 1 PC s dostatkem RAM + SW pro virtualizaci (napr. VirtualBox).
    Jinak PVP je v teto hre vice mene mrtve i na levelu 55, natoz na nizsich levelech (kde je znatelne mene hracu).
     
    Geredis likes this.
  3. Matzzi

    Matzzi Forum Greenhorn

    To mě celkem štve, že to PvP je mrtvé. Už mám postavu na levelu 55, která je ,celkem, slušná.
    Chtěl jsem si zahrát to PvP jako jsem hrával dříve, ale zdá se, že asi nic no...
     
  4. benzap

    benzap Forum Greenhorn

    Díky za info o Neferti. Takže tkanina 2x za 8 měsíců. To je super, když to pak sponknu a má to mizerný základní hodnoty. Přestává mě celá tahle doživotní hra bavit.
    Napište prosím ještě na téma rozšíření 24. listopadu. Bude se tedy rozšiřovat až na lvl60? A jestli ano, tak jak to bude s výbavou? Když mám skoro všechny věci s ucházejícími základními hodnotamy. Klikam, jak šílenej, abych měl runy na zdevání stupňů, tak tou dobou to budu moct všechno vyházet, nebo půjde zvyšovat lvl jako tomu bylo doposud z 55 na 60, tak po novu z 55 až na 65? Díky.
     
  5. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Tak 1 výzva splněna a zítra bude bonus kod.
     
  6. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    @benzap, bohužel v současnosti není oficiálně potvrzen level 60, proto o tom, jak bude vypadat hra po CE (rozšíření hry) lze pouze polemizovat. Osobně doufám, že bude možnost ponechat stávající výbavu a zvedat ji, popřípadě, že nám budou nabídnuty jiné, zajímavější možnosti, které nás budou motivovat výbavu obměnit než jí kompletně vyhodit. Nejsem fanouškem balancování hry formou devalvování stávající výbavy. Nicméně to je pouze něco, co si sám přeji, a nemusí to nutně korespondovat se situací po CE.
     
  7. blackassam

    blackassam Forum Expert

  8. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    uniká mi pointa tohodle eventu..

    cca 80k progressu potrebuju a ziskam...vlastne nic.. to je +- 80 kol na i3..coz by i slo ale takhle nezajimave odmeny na liste me nijak nenalaka.. skoda..

    jinak tech 5 klicu bylo dobrych na bednu.. skoda ze nejde nikde nafarmit jenom draze prodavaj.. dalsi minus..
    a plast za 50 korun :D .. kdybych nepotreboval ess farmit.. dal bych 50 at nezeru..a to uz bych byl "nucen" dodelat eventlistu.. ale kdyz ty odmeny jsou trapny..ani 50 korun nedostanou.
     
  9. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    když máš všechno, je každý event na nic :( takže do 24,11, se tu budem nudit :eek: ty eventy nejsou pro nás, ale pro nový hráče aby se vylepšili;)
     
  10. blackassam

    blackassam Forum Expert

    ...já to beru jako dobu, kdy si člověk může odpočinout od hry a dělat jiné věci....případně si vyběhat to na co se časově nedostane:rolleyes::D
    Každopádně se nakonec hecnu...hodí to něco přes 2,5K drakenů jak sem si zhruba počítal tak bude aspoň zase na odolkovou runu od Gnoba :cool:..a pár drakenových jader k tomu:D.
    Jinak dobrý event na šutry pro ty co nemají ještě full královské. Posledně dost napadlo zařívých z kosmických beden, když sem byl na lovu víly - klasika zdárný drop až ke konci progres baru:D.
    Škoda jen že dotoho to eventu nezahrnuly i jádra pro konečné bosse z třetí plošiny....zesilovacích a drakenových jader asi nebude nikdy dost:p
     
    Last edited: Aug 25, 2020
    micuna13 and Azachiel_de_Morgen like this.
  11. Asi tak, teď jsem ve hře jen tak na skok, moc hraní DSO nedávám, beru to jako jakýs odpočinek...Jsem zvědav na 24.11.
    Nyní hraji jinou hru El.. více z názvu nemohu napsat :D
     
  12. Bloodborne

    Bloodborne Active Author

    celkem v poho event s plastem to das za 3 hodky v pohode
    [​IMG]
     
  13. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    3 hodiny utrpení :eek: proč to dělat, když nic z toho nepotřebuješ
     
    jackoneill1976 likes this.
  14. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Pěkné šutry víla je fajn a hlavně změna od výročních arén. A celkem i tato arénka je fajn.
     
  15. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    • Vulgarizmus
    šutry k ničemu, když mám 20 král.rubínu a ostatních mnohem víc, víla taky , kvůli tomu sem běhal ten první a arénka trapná, drop trapnej jen z posledního bosse, stejně jak ta výroční, ****** za pár šuntů, pokud nechodíš jen i4 a to se nedá pořád, měli dát ten patch, vždy to stihli než hráč něco dodělal datum 24,11, si nevspomenu ani, že ta hra existuje a budu už hrát něco jinýho :(
     
    Last edited by moderator: Aug 27, 2020
  16. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Přesně... Royal sutry už prehazuji vidlema..mounty mám z lišty..jinak tam není zhola nic.. ale stejně tvrdím že za 50 korun dostat možnost bez ess to hrát tak to dojedu.. Takhle děkuji pěkně,jdu farmit klíče do pouště a následně medusu pro plášť :)... Herold dal 2x,Nefertari včera taky.. Od dneška chodím medusu.. Jen tak pro zajímavost během plonkoveho měsíce bez eventu už mám 6400 pozemských jader. Furt jsem brečel že je to pro mě nejvíc nedostatkovy zboží tak ted mám konečně slušnou zásobu. Ponkovat nic nebudu do listopadu když nevím zhola nic co bude ale už se hromadí ctyrplatinovky hezky...
     
  17. chevasitos

    chevasitos Forum Master

    za 50 pro čecha, to už je výsměch, ale každá kačka se hodí:) moc dobře ví , tak to dali i sociálům na ten plášť :rolleyes::D za chvíli tu budou psát jak se posílá sms :eek: protože nemají účet :cool::confused::mad:
     
  18. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Je docela možné že eventy nejsou jen pro ty co mají 20 královských rubínů a 3 prdele ostatních kamenů. Kterým i runa na runy připadán jako nic moc bo mají všechny runy na 40%. Hanba jim okamžitě by si to měli v hlavě přeorganizovat a zjistit co je pro ně důležité.
     
  19. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Někdo si to špatně vyložil.. Mě 1000 sutru navíc nevadí..ale nepotřebuji je.. Vadí mi že kromě toho tam není nic.. barvicky,paklice, 10 klíčů k amforam a mounty co mám mě nenutí jít do arény..

    Jo kdyby tam bylo něco co nemám... Tak přemýšlím :)
     
    Azachiel_de_Morgen likes this.
  20. anti.

    anti. Regular

    Black a Azi mají pravdu, díky bohu za čas, který nemusíme trávit ve hře ale i to tady lidem očividně vadí :D :eek: